Skip to content

Удобства и развлечения

Аквапарк

Аквапарк Несебър е дом на най-много водни атракции в цяла Европа. Има 38 пързалки, включително гигантския слалом – 146м изкачвания и спускания – и зашеметяващото свободно падане

Пазаруване

Старият град предлага не само история, но и страхотни възможности за пазаруване! Разгледайте богатия асортимент от ръчно изработени сувенири, бижута, украшения и текстил.

Плажове

Водата е кристално чиста и спокойна. Дъното е плитко и без дънни ями.Района е подходящ за практикуване на всякакви водни спортове.

Удобства

Хотел “Свети Никола” Несебър предлага на своите гости всички нужни удобства, за да направи преживяването им в хотела незабравимо и приятно. Ние се грижим да имате всичко нужно, за да се чувствате комфортно по време на престоя си.

TV
Ресторант
Удобни легла
Климатик
Стаи за непушачи
Собствени бани

РазвлечениЯ

Тук няма да ви е скучно!

Старата и новата част на града са разделени от тесен провлак. През лятото той е любимо място за разходки на гостите и жителите на Несебър. Един от символите на града е и вятърната мелница, която се намира по средата на провлака. Полуостровът, на който е разполжен Старият Несебър, е включен от ЮНЕСКО в Списъка на паметниците на Световното културно наследство. През лятото в античния театър на Стария град се организират концерти и множество други събития. Зад него е и морската гара на Несебър, където през активния летен сезон често могат да бъдат видени круизни кораби.

В района има и изобилие от ресторанти, предлагащи превъзходни морски ястия.